ραπερ Mad Clip / S3nlpa 0ltv1gm

Mad Clip. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τις πρωινές ώρες της.


K7saqvmd9suhsm

Δείτε το λόγο από τον οποίο έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα.

ραπερ mad clip. 1 day agoΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. 1 day agoΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο γνωστό ως Mad Clip έγινε στις 0225 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Θύμα τροχαίου ο γνωστός ράπερ Mad Clip.

Στο ΑΤ Μοσχάτου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός ραπερ Mad Clip κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Τη ζωή του έχασε εχθές το βράδυ ο πασίγνωστος ράπερ Mad Clip. Συνελήφθη ο ράπερ μετά από καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας.

Κάντε Like και ακολουθείστε μαςFacebook. Ο 34χρονος ράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα. Νεκρός σε τροχαίο ο.

1 day agoΗ είδηση πως ο 34χρονος ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες όχι μόνο τους φίλους και τους The post Mad Clip. 1 day agoΒαριά θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών μετά από σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης. 1 day agoδες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από το σημείο που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του Ο 34χρονος ράπερ που ονομάζεται Πίτερ Αναστασόπουλος αρχικά διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Ο ράπερ Mad Clip θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμα καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ΔΙΑΣ. Θύμα τροχαίου ο ράπερ Mad Clip Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του Celeb TV team Posted on September 2 2021 Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής με θύμα το γνωστό ράπερ Mad.

1 day agoΘύμα τροχαίου ο ράπερ Mad Clip 02092021 Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη. Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας Ο ράπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της.


Ysgesgccsh7igm


Skotw8hke Se Troxaio O Gnwstos Raper Mad Clip Fwto Aftodioikisi Gr


N0xhx6xsjk1afm


Mad Clip Sok Nekros O Gnwstos Raper O Logos Toy 8anatoy Toy


Mqiyxipbwbllpm


Chygrxw5jjy M


Sqrdvj 0ceiesm


J Kuvb W152dm


Fy1yqk Wve2e M


Psb9ohox3bwvzm


Lf6xivgookt93m


Nekros Se Troxaio O Gnwstos Raper Mad Clip


X3fs5cp4hbadwm


S3nlpa 0ltv1gm


Q9cb7ij72 G6om


Synelhf8h O Raper Mad Clip Meta Apo Katadiw3h Plus By Gazzetta


Ok Ys Aayumffm


Xigphkailveg3m


Vnb4har Mzp6gm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here